Freedom Rahoitus Kokemuksia

Freedom Rahoitus Kokemuksia 2019

Suomessa toimiva Freedom – rahoitus kuuluu Freedom Finance – ryhmään. Ko. ryhmä on toiminut jo vuodesta 2004 lähtien Ruotsissa. Suomeen se on rantautunut kaksi vuotta Norjaa myöhemmin; vuonna 2009.

Freedom – rahoitus ei ole yksittäinen pikavippi- tai lainayritys, vaan se toimii monien palveluntarjoajien puolesta. Freedom Rahoitus etsii haluamiisi kriteereihin sopivimman, juuri sinulle tällä hetkellä parhaan lainan useilta eri palveluntarjoajilta, joista voit valita mieluisesi ja säästää näin rahaa, sekä aikaa palveluiden vertailussa.

Freedom tarjoaa kaikille asiakkailleen yksilöllisen luotonvalvojan, yhteyshenkilön joka auttaa lainojen ottamisessa, ymmärtämisessä ja maksuasioissa. Asiakaspalvelu tällä yrityksellä toimii sekä puhelimitse, että netin kautta täytettävällä yhteydenottolomakkeella. Voit myös halutessasi jättää Internetin kautta soittopyynnön yritykselle, jolloin asioiden hoitaminen on maksutonta – puhelinlaskut tulevat soittajalle.

Hae oma lainasi tästä >>

Lainan hakeminen

Tämä palvelu tarjoaa hyvin eri suuruisia lainoja. Lainat voivat olla pienimmillään 500€ ja suurimmillaan 20 000€. Ihan pienimpiin ja nopeimpiin vippitarpeisiin yritys ei kuitenkaan sovellu, sillä hakemusten käsittely vie jonkin aikaa, eikä 500 euroa pienempiä summia ole mahdollista lainata. Toisaalta myös laina-ajat ovat pikavippifirmoja keskimäärin pidempiä.

Lainaa voi hakea yrityksen kotisivujen www.freedomrahoitus.fi – kautta. Lainaa hakiessa täytetään lomake, johon syötetään kaikki tarpeelliset tiedot. Tämän jälkeen henkilökohtainen lainaneuvojasi ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo edullisimmista vaihtoehdoista haluamallesi lainalle. Lainatarjouksen pyytäminen ei ole sitova ennen heiltä tullutta virallista tarjousta, joka pitää vielä erikseen hyväksyä. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita, mutta voit saada suuremman lainan pienemmällä korolla jos sinulla on takaaja tai jaat lainan jonkun toisen henkilön kanssa.

Hae oma lainasi tästä >>

Lainaehdot

Freedom – rahoituksella on melko tiukat vaatimukset lainojen saamiseksi. Tällä mahdollistetaan mahdollisimman suuri takaisinmaksuprosentti. Yritys edellyttää, että lainan hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot, sekä hän on vähintään 24 – vuotias Suomen kansalainen. Muiden pohjoismaiden kansalaiset voivat hakea rahoitusta heidän oman maansa konttorista. Luonnollisesti myös kaikkien lainaa hakevien on oltava luottotiedoiltaan moitteettomia.

Korot ja kulut

Freedom – rahoitus tarjoaa lainoille maksuaikaa jopa 12 vuotta riippuen lainan suuruudesta sekä hakijasta / hakijoista. Luottojen korot vaihtelevat hieman alle 10% ja lähes 30% välillä. Vertailu siis kannattaa. Freedom – rahoitus ei sisällä kaikkia vippien ja lainojen tarjoajia, joten suurempaa, tai pienempääkin lainaa hakiessa kannattaa aina vertailla myös yksittäisiä firmoja.

Laskujen takaisin maksaminen riippuu otetusta lainasta ja lainan myöntäjästä. Yleensä lainat lyhennetään joko tasalyhennyksinä tai annuiteettilyhennyksenä. Tasalyhennys on kuitenkin tyypillisempi.

Hae oma lainasi tästä >>

Freedom Rahoitus Kokemuksia

Freedom rahoitus kokemukset ovat ihmisillä olleet pääosin positiivisia, ja jotain kertoo näistä kokemuksista jo se, että firma on ollut toiminnassa jo yli 10 vuoden ajan.