Everyday.fi kokemuksia

Everyday.fi Kokemuksia 2019

Everyday.fi kuuluu kotimaiselle yritykselle nimeltään OPR-Vakuus Oy ja on toiminut vuodesta 2005 alkaen. Sillä on ollut tähän mennessä jo yli 300.000 tyytyväistä asiakasta. Ja heille on tehty yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua. Everyday.fi tarjoaa Everyday-joustoluottoa sekä laskupalveluita että osamaksupalveluita kuluttajille.

Joustoluotto on luotto joka on uudelleen käytettävissä. Eli kun asiakkaalle on myönnetty tietty luotto ja se on sopimuksen mukaan maksettu takaisin on se asiakkaan uudelleen käytettävissä myönnetyn summan puitteissa. Kun asiakkaalle on kerran myönnetty luottoa on se myös mahdollista käyttää yrityksen muihin palveluihin kuten lasku- ja osamaksupalveluihin. Yritys on rekisteröity viralliseen Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin mikä takaa yrityksen luotettavuuden ja hyvämaineisuuden ja varmistaa että heillä on riittävä ammattitaito voidakseen tarjota kuluttajaluottoja. Yrityksellä on toimipiste Helsingissä Lautatarhankadulla. Tarkemmat yhteystiedot voit katsoa yrityksen kotisivuilta.

Yritys pitää tärkeänä toiminnassaan vastuullisuutta, luotettavuutta ja tyytyväisiä asiakkaita. Sen keskeiset periaatteet ovat avoimuus, läpinäkyvyys ja asiakaslähtöisyys. He panostavat henkilökunnan koulutukseen sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Yritys pyrkii huomioimaan asiakkaittensa erilaiset tarpeet ja heidän tilanteensa jotta heitä voidaan palvella laadukkaasti ja kunnioittavasti ja myös tarvittaessa henkilökohtaisesti.

Turvallisuus

Yrityksen sivuilla olevat asiakastiedot salataan asianmukaisesti. Asiakkaan oikeusturva taataan tarkastamalla asiakkaan henkilö- ja luottotiedot. Väärinkäytökset estetään informoimalla etukäteen palvelun ehdoista ja seuraamuksista. Asiakkaan tunnistaminen tapahtuu verkkopankkitunnistautumisella. Kaikki suuret suomalaiset verkkopankit on palvelussa käytössä. Sopimusta tehtäessä on verkkoyhteys salattu SSL-tekniikalla. Kun on sopimuksen tehnyt on mahdollista käyttää mobiilitunnistautumista. Tämän palvelun hinnat löydät oman puhelinoperaattorisi sivuilta.

Kuinka helppoa on käyttää tätä palvelua

Everydayn sivut ovat selkeät ja helpot lukea. Sivuilla on selkeä jakaus ja niiden välillä selaillessa on helppoa löytää etsimänsä. Luottolaskuri on heti esillä etusivulla, ja siitä pääsee halutessaan suoraan hakemukseen. Sivuilla lukee myös selkeästi kenelle palvelu on tarkoitettu ja mihin käyttötarkoitukseen. Luotonhakijan tulee olla 21-75-vuotias ja hänellä tulee olla säännölliset tulot. Luottoraja on yksilöity sopimuksessa, se voi olla enintään 2000 euroa. Miniminosto on kerrallaan 20 euroa.

Jokainen asiakas voi omilla OPR-Online sivuilla hallinnoida omia laina sekä laskutusasioitaan. Omailla OPR-Online sivuilla näkee siis koko sopimuksen: milloin seuraava lasku erääntyy, paljonko se tulee olemaan ja miten paljon lyhennys tulee olemaan. Luotonhakijalla tulee olla pysyvä virallinen osoite Suomessa väestörekisterissä. Rekisteröitymiseen tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Nostot tehdään joko netin kautta tai tekstiviestillä.

Everyday.fi sivuilla on laskuri joka näyttää mitä Everydayn käyttö maksaa käytännössä.

Luoton vuosikorko löytyy palvelun sivuilta ja lainalaskurissa on mainittu todellinen vuosikorko tyypilliselle lainalle. Palvelussa on kuukausiedut käyttäjille ja he lähettävät kuukausittain kirjeen asiakkailleen. Nämä edut ovat erilaisten verkkokauppojen etuja. Palvelu kertoo olevansa kuin luottokortti, joka on kännykässäsi aina käytössä. Maksuaiakaa on aikaa on seuraavan kuun loppuun. Asiakaspalvelu neuvoo aina asiakkaita jos heillä on kysymyksiä palvelusta.

Kustannukset

Palvelulla ei ole käyttäjälleen kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua. Everyday palvelun tarkka hinnasto löytyy sen sivuilta. Sieltä löytyy myös asiakspalvelun puheluiden hinnat, niin kiinteästä verkosta soitettaessa kuin matkapuhelimesta soitettaessa. Nostoprovisio on enintään 15 % nostettavasta summasta. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausi erissä, nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia seuraavaan eräpäivään saakka. Sen jälkeen korko on enintään 5 % avoimelle luottosaldolle.

Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Vähimmäislyhennys on 20 % laskutushetken avoimesta saldosta, vähintään 20 euroa. Jos saldo on alle 20 euroa erääntyy se kokonaisuudessaan. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko laskelma näkyy yrityksen sivuilla sen luotto laskurissa. Suurempi kuukausierän maksu vähentää avointa saldoa. Luoton voi myös maksaa kokonaan pois ennenaikaisesti. Ota yhteyttä lisätietoja varten asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

Heille voi myös lähettää postia sivuilla olevaan osoitteeseen. Helpoin tapa asioida on omien sivujen kautta eli OPR-Online palvelun kautta. Asiakaspalvelu auttaa ongelmatilanteissa ja neuvoo tarvittaessa hakemuksessa. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi molemmilla osapuolilla. Sen tulee tapahtua kirjallisesti kirjeellä tai sähköpostilla. Velka tulee maksaa pois sopimusehtojen mukaisesti.

Sopimuksen peruutusoikeus on 14 päivän kuluessa sopimuksen syntymisestä. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti, ja siinä tulee olla luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta sekä paikka ja päiväys. Se tulee omakätisesti allekirjoittaa ja lähettää sen jälkeen yritykselle sen postitse postiosoitteeseen tai faksilla sen numeroon. Yhteystiedot löytyvät yrityksen sivuilta.

Palvelu tarjoaa myös mahdollisuutta lainakieltoon lisätietoja yrityksen sivuilla.

Mobillivarmenne on sidottu kännykän sim-korttiin ja palvelu otetaan käyttöön ensin omalta puhelinoperaattorilta. Sen jälkeen luodaan oma pin-koodi tunnistautumista varten joka voi olla 4-8 merkkiä. Tämä varmistaa että jatkossa kun haluat nostaa rahaa puhelimesi kautta palvelu voi turvallisesti varmistaa henkilöllisyyteesi.

Everyday.fi kokemuksia

Jos mietit millaisia Everyday.fi kokemuksia ihmisillä keskimäärin on, ei sinun kannata murehtia. Kokemuksia lukiessa käy nimittäin nopeasti ilmi, että keskimäärin ne ovat erittäin positiiviset.

Lyhyesti

Joustoluottoa on mahdollista saada 2000 euroon asti 21-75 vuotiaille.

Lainapäätöksen saa heti ja rahat voit nostaa itsellesi joko koko summan kerralla tai nostoina osissa. Lainahakemus asiakaspalvelun kautta klo 8-22. Katso tarkemmin yrityksen sivuilta aukioloajat.

Nostoprovisio on 15 %.

Sopimuksen teko on ilmaista. Vain käytetystä luotosta maksetaan. Noston voi tehdä netissä OPR-Onlinessä tai tekstiviestillä. Tekstiviesti palveluun vaaditaan mobillivarmenne. Verkko-ostoksia voi myös maksaa Everyday-laskulla joka liittyy Everyday-sopimukseesi. Maksuaika on keskimäärin 45 päivää. Everyday-laskupalvelu on kuin luottokortti verkkomaksuissa joka antaa sinulle maksuaikaa lisää. Lasku tulee kerran kuussa. Voit maksaa koko laskun tai osan osamaksuna. Minimi lyhennys on viidennes laskun loppusummasta, vähintään 20 euroa. Jos lasku on alle 20 euroa erääntyy se kokonaisuudessaan.

Sen jälkeen avoin saldo kasvaa korkoa 5 %.

Asiakaspalvelu on avoinna puhelimitse klo 8-20 ja sähköpostitse klo 8-22.