eurovippi

  Eurovippi Kokemuksia & Arvostelu 2017

  Eurovippi Lyhyesti

  Eurovippi on alunperin suomalaisten perustama pikavippifirma, joka on kuitenkin sittemmin siirtynyt ulkomaiseen omistukseen. Nykyään sen omistaja on maailman suurimpiin pikalainayrityksiin lukeutuva FourFinance Global.

  Eurovippi on erikoistunut lyhytkestoisiin pikavippeihin, joiden summat vaihtelevat 20 - 2250 € väliltä.​ Eurovippi tarjoaakin eräitä pienimpiä pikalainoja netissä, joskin mielenkiintoa herättää, moniko oikeasti lainaa 20 euroa netistä.

  Maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 7 vuorokaudesta 90 vuorokauteen. Kaikki vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole käytössä, vaan valittavissa olevat vaihtoehdot riippuvat lainan suuruudesta. Yleensä tarjolla on 2 - 3 eri vaihtoehtoa.

  Kaikki mahdolliset vaihtoehdot ovat 7 vrk, 14 vrk, 30 vrk, 60 vrk ja 90 vrk.

  Pisimmiläänkin Eurovippi tarjoaa siis vain 3 kuukauden maksuaikaa.​

  Eurovippi laina - mitä on tarjolla?

  Eurovipin lainat muistuttavat hyvin paljon perinteisiä pikavippejä, joissa takaisinmaksuaika on melko lyhyt. Monien firmojen siirtyessä pidempikestoisiin kulutusluottoihin, on Eurovippi jäänyt enemmän vippien puolelle.

  Vippiä saa siis aina 20 eurosta 2250 euroon, joskin harvalla on kykyä enään maksaa noita suurimpia pikavippejä sovitussa ajassa.

  Huomioitavaa on myös se, että Eurovippi lainat tulee maksaa kerralla takaisin laina-ajan päätyttyä. Niihin ei siis sisälly kuukausittain maksettavaa osaa, vaan ne maksetaan takaisin sitten yhdellä kerralla.​

  Eurovippi mainostaa tarjoavansa myös lainoja ihmiseltä ihmisille. Tämä johtuu siitä, että on mahdollista sijoittaa rahaa Eurovippiin, jota sitten käytetään lainojen maksamiseen ja myöntämiseen.​

  Lainan kulut ja korot

  Eurovipin pikavipit eivät ole sieltä halvimmasta päästä, joka on hyvin tavallista kun tarkastellaan näin lyhytkestoisia lainoja.

  Vuosikorko (49 %) on vielä kohtuullinen, mutta suurempi kulu muodostuu yleensä Eurovipin ottamasta välityspalkkiosta.​

  Esimerkiksi 1000 euron lainassa pisimmällä maksuajalla (90 päivää), on korkokulu 122 € koko lainalta, kun taas välityspalkkio on 300 €.​ Näin ollen koko lainan kustannukset ovat 42,2 % lainasummasta.

  Maksamalla laina nopeammin takaisin, laskee myös sen korko, mutta välityspalkkio pysyy entisellään. Tämän takia se kuinka nopeasti laina maksetaan takaisin ei vaikutakkaan kauhean paljon lainan hintaan.​

  Kuinka hakea Eurovippi pikavippi?

  Eurovippi lainat

  Se että lainafirman takaa löytyy niin suuri ja tunnettu omistaja näkyy kyllä lainaa hakiessa. Kiitosta on nimittäin annettava Eurovipille siitä, että lainaa on todella helppo ja miellyttävä hakea.

  Kaikki toimii hyvin, ja koko prosesia on optimoitu todella tehokkaasti. Mitään turhaa ei kysellä, ja lainahakemuksen saa täytettyä todella nopeasti.​

  Lisäksi hakemukset käsitellään todella nopeasti, ja firma lupaakin että rahat tovat käytössäsi monesti jo 15 minuutin sisällä.

  Lainaa voi hakea kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä.

  Hakemuksia voi jättää joko netissä ( joka on suositeltu tapa) tai sitten tekstarilla.​

  Mikä on lainan ikäraja?

  Eurovippi on vielä eräs harvenevista yrityksistä, joka tarjoaa pikavippejä 18 vuotiaille.

  Näin ollen myös 18 vuotiaat voivat hakea vippiä Eurovipiltä!​

  Hae lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

  Eurovippiä kiinnostaa ainoastaan sinun maksukykysi kun se pohtii, myöntääkö se haluamaasi lainaa.

  Tämän takia et tarvitse vakuuksia tai muita takaajia hakiessasi vippiä Eurovipiltä.​

  Lainaa ilman luottotietoja?

  Eurovippi on kuitenkin melko tarkka lainanantaja, jonka takia se ei anna lainaa ihmisille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa tai ovat saanet maksuhäiriömerkinnän.

  Samantyylisiä lainoja

  Saman tyylisiä lainoja kuin Eurovippi lainat voit löytää erityisesti tämän emoyrityksen muilta sivulta.

  Eurovipin suurin ero moniin muihin kilpailijoihin on se, että se myöntää pikavippiä myös 18-vuotiaille. Muita tälläisiä paikkoja ovat mm.​

  Eurovippi kokemuksia

  Eurovippi on siinä mukava firma, että se tarjoaa sitä mitä se lupaa. Lainat eivät ole kaikkein halvimpia, mutta kaikki kustannukset ja muut kulut kerrotaan selvästi jo etusivulla.

  Eurovippi kokemukset ovat yleensä melko positiivisia, joskin sen hinnasto saa jonkin verran negatiivista palautetta.

  Jos kuitenkin haet lainaa Eurovipiltä, toimii kaikki niin kuin on luvattu ja sovittu. Tämän takia se on hyvä lainafirma, erityisesti 18 vuotiaille, joiden voi muuten olla vaikea löytää sopivia lainapaikkoja.​

  Eurovippi Yhteystiedot

  Lainahakemuksesi voit jättää 24H Puhelinnumero 0600 030 65 (1.98,-/min + mpm/pvm)

  Asiakaspalvelu auki samaisessa numerossa arkisin klo 10 -15.

  Käyntiosoite: ​Pohjoisranta 4 H 97 00170, Helsinki

  Summary
  Review Date
  Reviewed Item
  Eurovippi Laina
  Author Rating
  31star1star1stargraygray

  Leave a Comment: