Mistä Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja? (2020)

  Netistä voit nykyään saada useammastakin paikasta ensimmäisen lainan ilman kuluja ja täysin ilmaiseksi.

  Laitoimme uusille asiakkaille tarjolla olevat ilmaiset pikavipit järjestykseen, ja katsoimme mikä niistä on paras vuonna 2020.

  Ferratum joustava
  • Lainaa 10 - 2000€ 
  • Ikäraja 21 v
  • Nimelliskorko 20 %
  • Maksuaikaa 1 - 54 kuukautta
  • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

  Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa syyskuun 2019 lakimuutoksen jälkeen.

  Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja

  Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

  Bluefinance
  • Lainaa 100 - 5 000 € 
  • Ikäraja 18 v
  • Uusille asiakkaille pikavippiä 700e asti ilman korkoa tai kuluja

  Blue Financesta saat joko tavallista pikavippiä tai sitten joustavamman joustoluoton helposti ja äärimmäisen nopeasti tilillesi.

  Uusille asiakkaille on tarjolla myös pikalainaa 700€ saakka ilman korkoa tai muita kustannuksia kuukauden maksuajalla.

  Pikavippi tarjolla myös 18v ja 19 vuotiaille lainaajille!​

  Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

  Ensimmäinen laina ilman kuluja - Miksi?

  Useille ihmisille tulee melko epäilevä olo, kun he kuulevat mahdollisuudesta saada lainaa ilman korkoa. Mikä tässä on idea? Eihän se nyt käy oikein järkeen..

  Ideana näissä lainoissa on kuitenkin toimia sisäänheittotuotteina, samaan tapaan kuin tappiolla myytävät tuotteet esim. ruokakaupoissa. Lainapalvelu jää tavallaan tappiolla tästä ilmaisesta lainasta, mutta koska toisen lainan hakeminen samasta paikasta on niin helppoa verrattuna uuden lainan hakuun uudesta paikasta, ovat he nähneet että ilmaisen pikavipin saaneet ottavat helposti uuden ja tällä kertaa maksullisen laina heiltä sitten myöhemmin.

  Tietenkään kaikki eivät näin tee, mutta riittävän moni jotta näiden tarjoaminen olisi kannattavaa.

  Ajatus tästä lainasta ilman korkoa tai kuluja voikin siis kuullostaa aluksi erikoiselta, mutta sille on olemassa ihan järkiperusteet.

  Ja jos vielä mietit että onko näihin joku koira haudattuna, niin vastaus on ei... ja kyllä.

  Nämä kuluttomat pikalainat toimivat ihan kuten lupaavat, mutta huomionarvoista on niissä se, että koko lainasumma pitää maksaa yhdessä erässä kerralla takaisin yleensä jo 30 päivän kuluttua lainan nostamisesta.

  Jos näin ei tee, joutuu maksamaan tästäkin lainasta normaalin hinnaston mukaiset kulut.

  ensimmäinen laina ilman kuluja

  Jos siis päätät käyttää näitä tarjouksia (jota kyllä suosittelemme jos lyhyt maksuaika ei ole ongelma), niin varmista huolella että saat todellakin maksettua koko lainan takaisin eräpäivänä, sillä tässä jos missä lainassa voi pienikin myöhästyminen tulla kalliiksi.

  Nämä ovat hyviä lainatarjouksia, mutta niiden kanssa kannattaa olla tarkkaan. Ehkäpä jopa tarkempana kuin muiden normaalien lainojen kanssa (joiden kanssa myös siis pitää olla tarkkana).​