Mistä Ensimmäinen Laina Ilman Kuluja? (2019)

Netistä voit nykyään saada useammastakin paikasta ensimmäisen lainan ilman kuluja ja täysin ilmaiseksi.

Laitoimme uusille asiakkaille tarjolla olevat ilmaiset pikavipit järjestykseen, ja katsoimme mikä niistä on paras vuonna 2018.​

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla FERRA18

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

suomilimiitti
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Suurin tarjolla oleva ilmainen laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Suomilimitti on tunnetuin sen markkinoiden parhaasta ensilainaajille avoinna olevasta tarjouksesta.

Uudet asiakkaat voivat saada nykyään jopa 2000 euroa ilmaiseksi ensimmäisenä lainanaan. Tämä pitää maksaa takaisin seuraavan kuukauden viimeiseen päivään mennessä, jotta se olisi ilmainen. Aikaa voi siis parhaimmilaan olla jopa 60 päivää!​

#3   Vivus - 400 euron ilmainen ensilaina helposti ja näppärästi

Vivus

Vivuksen kautta on mahdollista hakea ilmaista ensilainaa 400 € asti uutena asiakkaana, ja maksuaikaa sille on saa 30 päivää lainan hakemisesta.

Vivus on luotettava lainoittaja Suomessa, joka on toiminut markkinoilla jo lähemmäs 10 vuoden ajan. Tämä onkin sen ja muiden syiden takia toiseksi paras pikaluotto tällä hetkellä

 • Ikäraja 20 v
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka on 30 päivää lainan hakemisesta.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Vivuksen ilmainen ensilaina tästä >>>

#4   Bluefinance - 700 € pikaluotto ilman kustannuksia uusille asiakkaille

Bluefinance

Bluefinance on hieman tuoreempi lainalaitos, joka tarjoaa kuitenkin jopa 700 euron pikaluottoa ilman kustannuksia ja kokonaan ilmaiseksi uusille asiakkaille.

Lainan saa nopeasti, ja vaikka firma ei ole ehkä niin tunnettu kuin edellä mainitut yritykset, on se kuitenkin rekisteröity luotonantaja ja luotettava toimija Suomessa. Vähemmän tunnettu helmi.

 • Ikäraja 18 v
 • Laina maksettava kerralla takaisin eräpäivänä, joka 30 päivää lainan hakemisesta.
 • Jos lainaa ei maksa ajoissa, joutuu maksamaan normaalit kulut ja korot lainasta.

Hae Bluefinancen ilmainen pikaluotto tästä >>>

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Ensimmäinen laina ilman kuluja - Miksi?

Useille ihmisille tulee melko epäilevä olo, kun he kuulevat mahdollisuudesta saada lainaa ilman korkoa. Mikä tässä on idea? Eihän se nyt käy oikein järkeen..

Ideana näissä lainoissa on kuitenkin toimia sisäänheittotuotteina, samaan tapaan kuin tappiolla myytävät tuotteet esim. ruokakaupoissa. Lainapalvelu jää tavallaan tappiolla tästä ilmaisesta lainasta, mutta koska toisen lainan hakeminen samasta paikasta on niin helppoa verrattuna uuden lainan hakuun uudesta paikasta, ovat he nähneet että ilmaisen pikavipin saaneet ottavat helposti uuden ja tällä kertaa maksullisen laina heiltä sitten myöhemmin.

Tietenkään kaikki eivät näin tee, mutta riittävän moni jotta näiden tarjoaminen olisi kannattavaa.

Ajatus tästä lainasta ilman korkoa tai kuluja voikin siis kuullostaa aluksi erikoiselta, mutta sille on olemassa ihan järkiperusteet.

Ja jos vielä mietit että onko näihin joku koira haudattuna, niin vastaus on ei... ja kyllä.

Nämä kuluttomat pikalainat toimivat ihan kuten lupaavat, mutta huomionarvoista on niissä se, että koko lainasumma pitää maksaa yhdessä erässä kerralla takaisin yleensä jo 30 päivän kuluttua lainan nostamisesta.

Jos näin ei tee, joutuu maksamaan tästäkin lainasta normaalin hinnaston mukaiset kulut.

ensimmäinen laina ilman kuluja

Jos siis päätät käyttää näitä tarjouksia (jota kyllä suosittelemme jos lyhyt maksuaika ei ole ongelma), niin varmista huolella että saat todellakin maksettua koko lainan takaisin eräpäivänä, sillä tässä jos missä lainassa voi pienikin myöhästyminen tulla kalliiksi.

Nämä ovat hyviä lainatarjouksia, mutta niiden kanssa kannattaa olla tarkkaan. Ehkäpä jopa tarkempana kuin muiden normaalien lainojen kanssa (joiden kanssa myös siis pitää olla tarkkana).​