Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2018)

Kun etsit edullista lainaa pitkällä maksuajalla, on yleensä melko hyvä idea kääntyä netin puoleen. Tietenkin se mikä mahtaa olla juuri sinulle se paras laina riippuu myös siitä, paljonko lainaa tarvitset, mitä pidät pitkänä maksuaikana ja millaisessa elämäntilanteessa juuri nyt olet.

Joka tapauksessa, tässä joitakin parhaita edullisia lainoja mitä netistä saa tällä hetkellä vuonna 2018. Katso jos listalta löytyy myös sinulle sopiva laina!

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

aktiivilaina
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Ei lainaa opiskelijoille tai työttömille
 • Edullista lainaa ilman vakuuksia ja pitkällä maksuajalla

Lue lisää ja hae tästä >>


Aktiivilaina on uusimpia suomalaisille avattuja lainapalveluja, avaten ovensa helmikuussa 2018.

Se tarjoaa isompia lainoja ilman vakuuksia ja edullisin kustannuksin jopa erittäin pitkillä maksuajoilla.

Mikäli etsitkin yli 500 euron lainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa Aktiivilainan tarjoukset tarkastaa!​

ZMarta
 • Lainaa 500 - 60000 € 
 • Ikäraja 20 v
 • Kun tahdot saada edullista lainaa tai yhdistää vanhoja lainojasi, on Zmarta helppo keino tässä onnistua

Lue lisää ja hae tästä >>

3

Zmartan kautta on mahdollista saada hyvinkin edullisia suurempia lainoja.

Palvelun avulla voit säästää paljon lainan koroissa. Saat myös tarkemmin säätä sen maksuaikaa kuin​ monissa muissa lainapaikoissa.

Zmartaa voikin suositella, jos haet yhtään suurempaa lainaa, ja tahdot saada sen edullisesti mutta helposti.​

lendokuva
 • Lainaa 500 - 50 000€ 
 • Ikäraja 20 v
 • Kilpailuta lainasi nopeasti ja säästä

Lue lisää ja hae tästä >>

4

Lendo on lainaahakevilla avoinna oleva ilmainen palvelu, joka välittää lainahakemuksesi kerralla jopa yli 15 eri lainapalveluun.

Saat siis selvitettyä yhdellä hakemuksella ja samalla vaivalla, millaista lainaa juuri sinulle tarjottaisiin eri firmoista.​

Alat saada hakemuksia heti kun jätät hakemuksen, ja voit sitten valita niistä sen parhaan, tai hylätä ne kaikki. Palvelun käyttö ei nimittäin sido sinua mihinkään!

Eikö ylläolevat lainat oikein napanneet? Katso myös tämä laajempi lainavertailu jossa voit järjestellä lainoja tarpeesi ja kiinnostuksesi mukaan...

Edullinen laina netistä​

edullinen laina

Yksi merkittävä syy sille miksi netistä löytyy monesti edullisempia lainoja kuin muualta johtuu siitä, että kilpailu netin lainamarkkinoilla on nykyään erittäin kovaa. Totta on kyllä, että pankkilainoja voi saada edullisemmin kun marssii lähimpään Nordeaan tai Danske Bankkiin, mutta lasken ne kuitenkin hieman erilaiseksi lainoiksi, koska niitä ei saa niin helposti kuin on mahdollista saada esimerkiksi pikalaina netistä. Ja toinen merkittävä ero on se, että pankkilainoissa joutuu yleensä kertomaan myös, mitä varten lainaa ottaa, ja tästä moni ei oikein pidä.

Netistä kun hakee vippiä tai luottoa, niin ei tarvitse koskaan kertoa mitä varten lainaa hakee, jonka lisäksi itse hakemus on hyvin nopea täyttää ja rahat voi saada käyttöönsä myöskin todella nopeasti ellei jopa heti. Tämän takia netti onkin nykyään käytännön puolesta se paras paikka hakea lainaa.

Mutta saako netistä sitten edullisia lainoja pitkällä maksuajalla? Saa, mutta ei joka paikasta.​ Toisaalta sanottava on kuitenkin, että yleensä hinnaltaan lainat ovat edullisempia kun niissä on pidempi maksuaika, mutta toisaalta pidempi maksuaika nostaa lainan kokonaishintaa. Tarkoitan tällä siis sitä, että korot ovat näissä pidemmissä lainoissa yleensä alemmat, mutta koska niitä pidetään kauemmin ja maksetaan takaisin hitaammin, niin niiden absoluuttiset euromääräiset kustannukset ovat kovemmat.

Sen takia varsinkin kun hakee vippiä jossa on pitkä maksuaika, sekä myöskin suurempi lainasumma, niin kannattaa olla tarkkana kokonaiskustannusten kanssa. Esimerkiksi 10 % korko, joka olisi jo edullinen laina netistä haettaessa, niin siinä syntyy esim. 2000 € lainoissa jo 200 euroa kustannuksia per vuosi. Ja useamman vuoden maksuajalla nämä voivat tästä nousta jopa selvästi korkeammaksikin.

Turhaan ei siis kannata hakea liian pitkää maksuaikaa, jos on mitenkään varaa maksaa pikavippi takaisin nopeamminkin. Se tulee nimittäin helposti paljon kalliimmaksi kuin edullinen laina lyhyemmällä maksuajalla tulisi.​

Kaikkein halvin laina mitä on mahdollista saada

Edullinen laina on edullinen, mutta tiedätkö oikeasti kuinka edullista lainaa netistä voi saada?

Nimittäin mahdollista on uutena asiakkaana saada lainaa jopa täysin ilman korkoa. Kyllä, kyseessä olevat korottomat lainat ovat aivan kuten niiden nimi kertoo, eikä niissä ole mitään jujua. Ainoa asia mikä niissä on erona, muuten kuin kulujen puutteen, on se että ne pitää yleensä maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä, ja pisimmilläänkin Suomilimiitin tapauksessa tämä laina-aika on rajoitettu 60 päivään. Kuitenkin, jos on mahdollista saada lainaa ilman korkoja, niin miksi sitä turhaan valittaisi tälläisistä asioista?

edullista lainaa pitkällä maksuajalla

Listasimme tarkkemmin näitä vippipaikkoja niitä käsittelevään artikkeliin, joka kannattaa katsoa jos tälläiset lainat kiinnostavat, etkä ole kyseisen paikkojen kautta aikaisemmin lainaa hakenut. Nämä ovat ehkä ne parhaat lainatarjoukset mitä on nykyään 2018 tarjolla, ja mikä parasta niin niitä on nykyään tarjolla useammastakin paikasta.

Jos haet useamman tuhannen euron edullista lainaa, niin nämä eivät auta sinua ehkä niin paljoa kuin jos tarve on pari sataa euroa, mutta joissakin tapauksissa ne ovat kuitenkin hyödyllisiä. Kurkkaa siis tuo linkkaamamme artikkeli, ja lue näistä lainoista lisää.​

Älä anna edullisuuden sokaista

Vaikka lainan hinta ja kustannukset ovat tietenkin tärkeä asia ja hyvä selvittää, ja lähes aina edullisempi on parempi, niin näitä ei kannata kuitenkaan tuijottaa ihan sokeana, ja unohtaa kaikki muut seikat jotka ovat myös tärkeitä kun haetaan lainaa.

Edullisuus on sellainen asia, joka on helppo nopeasti havaita, mutta moni muukin seikka voi olla tärkeä, mutta sitä ei aina osaa ajatella kun katsoo vain hintaa. Esimerkiksi seuraavat asiat voivat olla juuri sinulle tärkeitä ja täten kannattaa myös tutustua niihin ennen kuin hakee vain vippiä hinnan perusteella. Kaikki nämä eivät koske kaikkia, jonka takia sinun tarpeesi on hyvä tietää kun hakee lainaa.​

 • Millaisia laina summia on tarjolla?
 • Saako maksuaikataulun suhteen joustoa, vai pitääkö se maksaa takaisin tiukan aikataulun mukaisesti
 • Saako rahat heti käyttöön, vai joutuuko niitä odottamaan?
 • Toimiiko asiakaspalvelu, ja saako sitä esimerkiksi puhelimitse tai suomeksi?
 • Onko kyseessä luotettava ja rekisteröity lainanantaja?

Hintojen vertailusta onkin hyvä lähteä liikkeelle, ja etsiä edullista lainaa, mutta kannattaa sen jälkeen tarkistaa myös muut tarpeet. On nimittäin paljon helpompi vaikuttaa näihin lainan muihin ehtoihin etukäteen, eikä sitten kun on velkaa 500 euroa ja laskut tulee postissa.

Summary
Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla
Article Name
Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla
Description
Mistä paras edullinen laina pitkällä maksuajalla luotettavasti ja nopeasti? Lue vertailumme, ja löydä halpa laina jo tänään!
Author