Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla (2019)

Kun etsit edullista lainaa pitkällä maksuajalla, on yleensä melko hyvä idea kääntyä netin puoleen. Tietenkin se mikä mahtaa olla juuri sinulle se paras laina riippuu myös siitä, paljonko lainaa tarvitset, mitä pidät pitkänä maksuaikana ja millaisessa elämäntilanteessa juuri nyt olet.

Joka tapauksessa, tässä joitakin parhaita edullisia lainoja mitä netistä saa tällä hetkellä vuonna 2018. Katso jos listalta löytyy myös sinulle sopiva laina!

https://seriffilaina.fi/Lainat/Bondora
 • Lainaa 500 - 10 000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Maksuaikaa 3 - 60 kk
 • Edullinen korko ja ilman piilokuluja

Lue lisää ja hae tästä >>


Bondoran kautta on mahdollista hakea hieman suurempia lainoja edullisesti ja hyvin selkeällä hinnoittelulla.

Korot alkavat hieman alle 10 prosentista, ja määrittyvät oman tilanteesi mukaan.

Jo yli 300 000 suomalaista asiakasta on kokeillut Bondoraa!​

vertaaensin
 • Lainaa 500 - 60 000 € 
 • Ikäraja 18 v
 • Helpoimpia keinoja löytää tarpeiisi sopivat, laadukkaat lainat edullisesti

Lue lisää ja kokeile tästä >>


VertaaEnsin.fi sivusto on suunniteltu auttamaan sinua kaikkein helpoiten löytämään omia tarpeitasi vastaava edullinen laina nopeasti ja helposti.

Palvelun käyttäminen ei maksa sinulle mitään. Se ei myöskään sido sinua ottamaan lainoja jotka eivät sinua miellytä.

Se kuitenkin antaa mahdollisuuden löytää ne parhaat lainat, ilman että sinun tarvitsee itse lainoja alkaa vertailla!​

bankNorwegian
 • Lainaa 1000 - 50 000€ 
 • Ikäraja 23 v
 • Paras iso laina

Lue lisää ja hae tästä >>


Bank Norwegian on paras vaihtoehto jos etsit suurempaa lainaa todella edulliseen hintaan. Korot alkavat alle 10 %, ja maksuaikaa voi saada jopa 15 vuotta!

Paras iso laina pitkällä maksuajalla ja edullisella hinnalla vuonna 2018!

Ferratum joustava
 • Lainaa 100 - 2000€ 
 • Ikäraja 21 v
 • Joustavaa lainaa hyvillä tarjouksilla

Lue lisää ja hae tästä >>


Ferratum on tunnettu ja luotettava lainapalvelu, joka uudisti tarjontansa alkuvuodesta 2018.

Uutuutena uudet asiakkaat saavat ensimmäisen noston täysin ilmaiseksi 30 päivän ajaksi ilman mitään kuluja, ja vanhat asiakkaat saavat 50 % alennuksen nostokuluista 1000 € asti koodilla ETUSI19 Huhtikuun 2019 loppuun saakka.

Ferratumin luottotililtä voitkin tehdä nostoja koska tahansa haluat, ja se on myös yksi harvoista joista voit hankkia rahaa yöllä toisesta nostosta eteenpäin!

ZMarta
 • Lainaa 500 - 60000 € 
 • Ikäraja 20 v
 • Kun tahdot saada edullista lainaa tai yhdistää vanhoja lainojasi, on Zmarta helppo keino tässä onnistua

Lue lisää ja hae tästä >>

5

Zmartan kautta on mahdollista saada hyvinkin edullisia suurempia lainoja.

Palvelun avulla voit säästää paljon lainan koroissa. Saat myös tarkemmin säätä sen maksuaikaa kuin​ monissa muissa lainapaikoissa.

Zmartaa voikin suositella, jos haet yhtään suurempaa lainaa, ja tahdot saada sen edullisesti mutta helposti.​

Edullinen laina netistä​

edullinen laina

Yksi merkittävä syy sille miksi netistä löytyy monesti edullisempia lainoja kuin muualta johtuu siitä, että kilpailu netin lainamarkkinoilla on nykyään erittäin kovaa. Totta on kyllä, että pankkilainoja voi saada edullisemmin kun marssii lähimpään Nordeaan tai Danske Bankkiin, mutta lasken ne kuitenkin hieman erilaiseksi lainoiksi, koska niitä ei saa niin helposti kuin on mahdollista saada esimerkiksi pikalaina netistä. Ja toinen merkittävä ero on se, että pankkilainoissa joutuu yleensä kertomaan myös, mitä varten lainaa ottaa, ja tästä moni ei oikein pidä.

Netistä kun hakee vippiä tai luottoa, niin ei tarvitse koskaan kertoa mitä varten lainaa hakee, jonka lisäksi itse hakemus on hyvin nopea täyttää ja rahat voi saada käyttöönsä myöskin todella nopeasti ellei jopa heti. Tämän takia netti onkin nykyään käytännön puolesta se paras paikka hakea lainaa.

Mutta saako netistä sitten edullisia lainoja pitkällä maksuajalla? Saa, mutta ei joka paikasta.​ Toisaalta sanottava on kuitenkin, että yleensä hinnaltaan lainat ovat edullisempia kun niissä on pidempi maksuaika, mutta toisaalta pidempi maksuaika nostaa lainan kokonaishintaa. Tarkoitan tällä siis sitä, että korot ovat näissä pidemmissä lainoissa yleensä alemmat, mutta koska niitä pidetään kauemmin ja maksetaan takaisin hitaammin, niin niiden absoluuttiset euromääräiset kustannukset ovat kovemmat.

Sen takia varsinkin kun hakee vippiä jossa on pitkä maksuaika, sekä myöskin suurempi lainasumma, niin kannattaa olla tarkkana kokonaiskustannusten kanssa. Esimerkiksi 10 % korko, joka olisi jo edullinen laina netistä haettaessa, niin siinä syntyy esim. 2000 € lainoissa jo 200 euroa kustannuksia per vuosi. Ja useamman vuoden maksuajalla nämä voivat tästä nousta jopa selvästi korkeammaksikin.

Turhaan ei siis kannata hakea liian pitkää maksuaikaa, jos on mitenkään varaa maksaa pikavippi takaisin nopeamminkin. Se tulee nimittäin helposti paljon kalliimmaksi kuin edullinen laina lyhyemmällä maksuajalla tulisi.​

Kaikkein halvin laina mitä on mahdollista saada

Edullinen laina on edullinen, mutta tiedätkö oikeasti kuinka edullista lainaa netistä voi saada?

Nimittäin mahdollista on uutena asiakkaana saada lainaa jopa täysin ilman korkoa. Kyllä, kyseessä olevat korottomat lainat ovat aivan kuten niiden nimi kertoo, eikä niissä ole mitään jujua. Ainoa asia mikä niissä on erona, muuten kuin kulujen puutteen, on se että ne pitää yleensä maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä, ja pisimmilläänkin Suomilimiitin tapauksessa tämä laina-aika on rajoitettu 60 päivään. Kuitenkin, jos on mahdollista saada lainaa ilman korkoja, niin miksi sitä turhaan valittaisi tälläisistä asioista?

edullista lainaa pitkällä maksuajalla

Listasimme tarkkemmin näitä vippipaikkoja niitä käsittelevään artikkeliin, joka kannattaa katsoa jos tälläiset lainat kiinnostavat, etkä ole kyseisen paikkojen kautta aikaisemmin lainaa hakenut. Nämä ovat ehkä ne parhaat lainatarjoukset mitä on nykyään 2018 tarjolla, ja mikä parasta niin niitä on nykyään tarjolla useammastakin paikasta.

Jos haet useamman tuhannen euron edullista lainaa, niin nämä eivät auta sinua ehkä niin paljoa kuin jos tarve on pari sataa euroa, mutta joissakin tapauksissa ne ovat kuitenkin hyödyllisiä. Kurkkaa siis tuo linkkaamamme artikkeli, ja lue näistä lainoista lisää.​

Älä anna edullisuuden sokaista

Vaikka lainan hinta ja kustannukset ovat tietenkin tärkeä asia ja hyvä selvittää, ja lähes aina edullisempi on parempi, niin näitä ei kannata kuitenkaan tuijottaa ihan sokeana, ja unohtaa kaikki muut seikat jotka ovat myös tärkeitä kun haetaan lainaa.

Edullisuus on sellainen asia, joka on helppo nopeasti havaita, mutta moni muukin seikka voi olla tärkeä, mutta sitä ei aina osaa ajatella kun katsoo vain hintaa. Esimerkiksi seuraavat asiat voivat olla juuri sinulle tärkeitä ja täten kannattaa myös tutustua niihin ennen kuin hakee vain vippiä hinnan perusteella. Kaikki nämä eivät koske kaikkia, jonka takia sinun tarpeesi on hyvä tietää kun hakee lainaa.​

 • Millaisia laina summia on tarjolla?
 • Saako maksuaikataulun suhteen joustoa, vai pitääkö se maksaa takaisin tiukan aikataulun mukaisesti
 • Saako rahat heti käyttöön, vai joutuuko niitä odottamaan?
 • Toimiiko asiakaspalvelu, ja saako sitä esimerkiksi puhelimitse tai suomeksi?
 • Onko kyseessä luotettava ja rekisteröity lainanantaja?

Hintojen vertailusta onkin hyvä lähteä liikkeelle, ja etsiä edullista lainaa, mutta kannattaa sen jälkeen tarkistaa myös muut tarpeet. On nimittäin paljon helpompi vaikuttaa näihin lainan muihin ehtoihin etukäteen, eikä sitten kun on velkaa 500 euroa ja laskut tulee postissa.

Summary
Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla
Article Name
Edullinen Laina Pitkällä Maksuajalla
Description
Mistä paras edullinen laina pitkällä maksuajalla luotettavasti ja nopeasti? Lue vertailumme, ja löydä halpa laina jo tänään!
Author