Credigo

Credigo Kokemuksia & Arvostelu 2019

Credigo Lyhyesti

Credigo on ehkä hieman uudempi pikavippipaikka Suomessa (tullen markkinoille 2015), mutta se on toiminut tätä ennen jo monia vuosia muissa Pohjoismaissa. Ruotsissa se on toimintansa aloittanut jo 2006.

Credigon omistaa Northmill Oy, joka on ruotsalaisen Northmill AB:n tytäryhtiö.

Credigo ei itse myönnä lainaa, vaan välittää lainahakemukset eteenpäin muille toimijoille.

Credigon valikoimiin kuuluu 100 - 2500 euron lainoja. Maksuaika näille on 6 kuukaudesta aina 5 vuoteen saakka.​

Suurena etuna voidaan pitää Credigon selkeää hinnoittelua, jossa lainan kustannuksiin ei kuulu avausmaksua, nostokulja tai muita ihmeellisä kuluja. Nämä kaikki on liitetty osaksi korkokulua, joka tekee hinnan arvioimisesta todella helppoa.​

Credigo laina - mitä on tarjolla?

Credigon tarjoamat lainat ovat väliltä 100 euroa - 2500 €. Laina-aikaa näille lainoille tarjotaan reilusti, ja vähimmäisaika onkin 6 kuukautta.

Lainat joiden summa on alle 400 euroa, on maksuaika aina kiinteästi 6 kuukautta. Tätä suuremmissa pikavipeissä laina-ajan saa valita 1 - 5 vuoden väliltä. Tällöin aikataulu on aina vuoden välein.​

Lainan kulut ja korot

Credigoa on kehuttava siitä, että se ei ole piilotellut lainan kustannuksia erilaisten piilokulujen alle. Sen sijaan kaikki kustannukset ovat koron alla, ja mitään muita kuluja ei lainalle enään tule.

Lainojen vuosikorko on noin 47 - 50 %, riippuen maksuajasta ja lainan suuruudesta.

Korko on kohtuullinen tälläiseksi netistä haettavaksi pikalainaksi, mutta jos lainaan ottaa pitkän maksuajan, voi sen kokonaiskustannus nousta aika korkeaksikin. Mitä nopeammin lainan maksaa takaisin, sitä kilpailukykyisempi tarjous on, sillä hintaan ei tule muita tavallisia kuluja kuten nostokuluja tai tilinavaamiskuluja.​

Esimerkiksi vuoden maksuajalla 1000 euron lainasta tulee kokonaiskustannuksia ​224€.

Kuinka hakea Credigo pikavippi?

Se että Credigo on toiminut alalla jo yli 10 vuoden ajan näkyy myös lainaa hakiessa. Hausta on tehty helppoa, ja kaikki toimii todella jouhevasti ja sujuvasti.

Lainaa voi hakea joko netistä, tai sitten käyttämällä yrityksen luomaa kännykkäsovellusta.

Credigo hakeminen

Lainahakemuksessa ei ole montaa kysymystä, jonka ansiosta hakemuksen sää lähetettyä yleensä todella nopeasti. Credigo onkin eräs nopeimmista lainahakupaikoista, sillä hakemuksen jälkeen rahat ovat monesti tilillä jo 10 minuutin sisällä.

Kun tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, antaa Credigo lainapäätöksen heti kun hakemus on jätetty.​

Mikä on lainan ikäraja?

Credigo vaatii lainaajilta 20 vuoden ikää. Näin ollen valitettavasti tätä nuoremmat eivät voi saada lainaa Credigon kautta.

18 vuotiaiden kannattaa katsoa lista heille sopivista firmoista täältä.​

Hae lainaa ilman takaajia tai vakuuksia

Credigo ei vaadi lainaajilta vakuuksia tai takaajia, joka on hyvä uutinen monille lainaajille.

Ainoa mikä Credigoa kiinnostaa on se, että sinä pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa omilla tuloillasi.​

Lainaa ilman luottotietoja?

Credigo tarkistaa luottotiedot ennen lainan myöntämistä, jonka takia luottotietonsa menettäneet tai maksuhäiriömerkkinän omaavat hakijat eivät voi lainaa Credigosta saada.

Samantyylisiä lainoja

Credigon tyylisiä lainoja tarjoaa nykyään aika monikin yritys. Credigon etuna voidaan kuitenkin pitää erittäin selkeää hinnoittelua, sekä melko kohtuullista hinta tasoa, mitä tulee lainoihin netistä.

Vastaavantyylisiä lainoja löytyy kuitenkin mm. seuraavista yrityksistä, jos tahdot vielä vertailla hieman lainoja.​

Credigo laina kokemuksia

Credigo kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, joskin hauskasta varsinkin alkuaikoina sen edullinen hintataso sai ihmiset epäileviksi

Jotkut tarkkaavaiset ihmiset ovat hieman valitelleet sitä, että pitkät maksuajat voivat tehdä laina kalliiksi, mikäli olisi kykyä maksaa se nopeamminkin takaisin. Lisäksi tietyissä tapauksissa myös kulutusluotot voivat tulla edullisemmaksi, varsinkin jos lainaa haetaan kulutukseen.

Kuitenkin Credigo on selvästi tehnyt paljon oikein, sillä kokemukset eivät monesti ole keskimäärin näin positiiviset. Kunnia heille siitä!​

Credigo Yhteystiedot & Asiakaspalvelu

Käyntiosoite: ​Bulevardi 14 B, 00120 Helsinki

Ilmainen asiakaspalvelu toimii puhelimelle numerossa 0800-411 250 tai sähköpostilla [email protected]

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat:

Arkisin 9.00-20.00
La 10.00-18.00
Su Suljettu

Summary
Review Date
Reviewed Item
Credigo Lainat
Author Rating
51star1star1star1star1star